Bezbřehý Ikaros
Anotace: takhle se píše mandlově hořká poezie :-)
Do rtů z papíru Vepíšu Ti svoje tělo
ještě nahé lucernami Ulicí
nahé deštěm Jako vlasy co zmokly
tíhou života
Jejich mandlová vůně na
Tvé šíji
abych se ujistila zda ještě
ž i j i
(dlouho jsem věřila že jen
pro Tebe)
/to je poslední flamengo
jen z Tvé nahé krásy/
Milovat Psát Znovu Tě vpíjet Do prázdnejch
veršů
do půl těla
nocí
Přečteno 278x
Tipy 27
Poslední tipující: Skywalker, Danah, Mango-Holka, Vlk v rouše, Heda, hanele m., Hesiona-Essylt, Renatka, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)