No ale pozor na to přání, aby se život nezasek zrovna když je to špatný...
05.03.2008 12:05:00 | sioned
... skoro bych si teď přál, aby to nebyla pravda, ale pravda spíš je, že cokoli nové může vyrůst jen na zániku starého... a zas když to beru "té lepší stránky", jak je mi blízké, tak z tohoto pohledu nic jako Láska a Štěstí vlastně nezaniká, ale jen mění formy a podoby a nositele... :-)) A to je dobrá zpráva.
05.03.2008 07:30:00 | Pavelpaja