Anotace: Jednou jsem v šuplíku objevila fotku dávné lásky a docela mě to vzalo... A jak se na to dívám dnes?
básenka je to hezká a hlavně pravdivá (když první láska se na nás z fotky zadívá)
07.03.2008 14:28:00 | Danah
I stará láska Tě něčím obohatila... nechala vzpomínky a ty se nekradou... :-)
05.03.2008 08:29:00 | labuť
...je to krásné, "hormony" už jsou většinou v klidu a tak to celé pak vidíš naopak jasněji ("nezatemní mysl":-), tak je mi to bližší...
05.03.2008 07:56:00 | Pavelpaja