Netvůrčí
Světlo ti stáhlo duhu do vlasů
a šmátrá po večerním slunci
a mně je tak dobře na duši,
že mě prostě žádná poezie nenapadá
Můžu být sprostá holka
s otráveným dechem
Co koukáš?
Vždyť dekadence je dnes opět v módě…
Jenže mně je tak dobře,
že mě prostě žádná dekadence nenapadá
Všichni se potí v přeplněném MHDéčku
a na okna autobusu dopadají kulaťoučké kapky deště
A mně je tak dobře,
že mě prostě nenapadnou žádné verše…
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Fauna a Flóra, Vlk v rouše, Psavec, Bardot, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)