Anotace: dá se vůbec něco si slibovat od příštích dnů? Nebo se tím jen sami odbýváme...
Krev jen smáčela tmavé hrozny
a přidávala jim odstín svého trápení...
Snad bude příští sklizen lepší...
Tak tahle slůvka..zapůsobila nejvíc. Vidím v tom zoufalství a..ztracenost..
Nejsem optimista, ale kdybych si v jistých chvílích neříkala, že to bude lepší a že to jednou skončí, nevím co by se mnou bylo..
20.03.2008 09:09:00 | Traci