člověk se někdy až zoufale drží toho, čemu chce věřit... i když o tom může třeba pochybovat.
21.03.2008 11:36:00 | Já Esther Ruth
totální souhlas s anet...číst si tě je forma terapie a sebetrýznění zároveň...díky za to:) já chci odjet zase do Londýna, krmit holuby na Trafalgaru, protože ej to tam zakázaný a nepřemýšlet co bude zítra...
16.03.2008 00:00:00 | paranoidandroid
//ze bude kam jit// //ze obejmu cloveka kteryho chci//
ne ja te cist nemuzu..dostavvas me dostavvu ktery se mi vubec nelibej...:D zacinam blaznit, sama nad sebou se zamejslim a chce se mi brecet..
a tohle vsechno stoji usili...
/nekdy je lepci bejt nijaka,mozna zadna,ne-li vubec/
presto tvoje basne miluju..jen kdybys takhle mluvila dokazala bych te poslouchat celej den, noc a dyl..jako nakej nikdyneobehratelnej /song/.
du se divat na tv a brecet si v hlave.pze to nechci dat najevo..
a diky, ze je tu ten prostor komentaru, kde se muzu bezcenne a bezduse vyjadrit..
05.03.2008 18:41:00 | Adrianne Nesser
to fakt chci protoze si myslim
ze to tam bude jiny
ze ta velikost neco zaruci
ze ta novost vydrzi
ze se stanu soucasti a bude porad kam jit¨
- to taky někdy doufam...vždycky si úplně dokážu plánovat budoucnost, jak to bude všechno skvělý a jiný a pak je to nakonec stejný a jenom to pokračuje dál..
05.03.2008 18:04:00 | mattoni.uz.neni