Anotace: ... Vím, jsem negativní...
Uznávám, ta sloka je asi nejplynulejší. Ale smysl celé básně leží z nemalé části už přad ní ;-)
07.03.2008 19:28:00 | Lisa.Ginmi
mně se to moc líbí od: Zas hoří ohně... do toho před tím sem se ňák nedostala...
07.03.2008 18:39:00 | hanele m.
Chvíli jsem tu nic nečetla - a opět jsem okouzlená obrazy, které skládáš ze slov. Nejspíš se stávám závislou na tvojí poezii:o).
06.03.2008 11:49:00 | Gina Rocca