Ano
Anotace: chci si užít dne. chci
myslím na tebe,
na to jak říkáš mé jméno!
jo, někdy stojí za to trošku poškádlit své tělo,
které když je blízko tulit by se chtělo.
tvé oči jsou tak dráždivé,
někdy lituji že jsem žena a že nemohu si užít dne.
jsem křehká žena s dáblem v telě,
však kdo nechce nepozná nepoznané,
ano chci si užít dne,
však nejde se odhalit dříve než čas příjde.
tak snad příjde čas,
kdy se všemu zasměji,
nesmím chtít a zakazuji si.
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Vlk v rouše, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)