Anotace: Jen tak mimochodem-nikdy bych sama sebe neřízla, štítim se krve!!! :-D
připomnělo mi to, jak si říkala, že tvé básně jeví známky emařství...tahle moje básnička mi taky příjde trocu emařská, když se tak na to zpětně dívám :-D asi jí budu muset dát přečíst Adíkovi psovi, aby to posoudil :-)
22.06.2008 11:19:00 | Jamesow
Hohó bezva výtvor Bnnku, ber to jako poklonu od nepodstaného zelenáče na liter. Smekám a opakuji frázi "zajímavé" ;)
09.06.2008 18:45:00 | Allainila
Tak já na to řeknu, že to je nejen zajímavé, ale i krásné. Tahle tvoje básnička se mi zažrala do kůže jako kyselina. Paráda, moc chválím ;)
26.04.2008 14:54:00 | Keira Fey
zajímavý nemusí být vždycky hezký, ale každopádně zajímavé věci beru vždycky jako plus, takže děkuji :-)
(věci totiž nejsou jen hezké nebo ošklivé)
07.03.2008 17:07:00 | Jamesow