Svobodné pocity štěstí
Letí včelka, bzučí bzuk.
Letí kolem krásných luk.
Louka krásně pylem voní,
až alergik slzy roní.
Přišel kvítí natrhat,
říct manželce: ,,Mám tě rád."
Dobré skutky svítí tu,
každý tropí dobrotu.
Plno hmyzu v krásných lukách,
už nikdy ležet v hrozných mukách.
Toť rada pro pesimisty,
pro zahleděné do své busty.
Šťastně bloudit loukami,
pobíhati po stráni.
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, C.alwen
Komentáře (1)
Komentujících (1)