Má to v sobě kus života a bohužel i kousek toho smutku, který se přihlásil na svět s tím, jak jsme začli poznávat věci kolem sebe... Moc pěkný.
06.03.2008 08:04:00 | melebele
Nevědomost je sladká, proto existuje fráze ,,hezký děství´´. Slyšel jsi někdy hezká dospělost? Jedinou chybou je, že nám nikdo neřek, jak to doopravdy je, život nás bohužel naučil.
06.03.2008 00:40:00 | Souný
Jen ji miluj, tu lehkou na pět holku,
a nechtěj navštěvovat znovu školku:-)
Jsou věci, co malí kluci neumí...
smutek brzy vyšumí.
06.03.2008 00:25:00 | spare