Miloval bych
Hlavu v dlaních,
Slzy v očích.
Oči v slzách,
miloval bych.
Koho není!
Mám prsty,
na klávesách.
Co je v nich?
Je v nich cit!
Je prázdný…
Komu ho dát,
po kom ho chtít?
Dal bych všechno,
Srdce svý!
Dal bych i to,
co nemám…
Totiž smích,
štěstí.
Dal bych
i slib!
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: blue, Erion Fate, Petík 2, Psavec, Luciiik, její alter ego, Cigarette King, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)