Pokušení
Anotace: pokušen tebou, mojí fantazií
Úkryt mezi tvými prsy,
krajkované košíčky
a ta vůně,
svlékám tě očima,
svlékám tě celou,
poprvé v životě
vidím tě nahou
a znám barvu tvojí kůže,
v létě chodila jsi na pláži
nahoře bez,
tenkrát určitě
bylo mi už patnáct let.
btw: několikrát jsem měl sex s ex.
Komentáře (0)