???..
S obrazem nevšedního snění..
Dívám se do zrcadla..
Chtěla bych ptát se - neví..
Či vyhýbá se odpovědi..?
V dlaních mám tiché chvění..
Chtěla bych - co vlastně..?
Sama nevím..
V tom zvláštním opojení..
Toulám se nočním bděním..
S ozvěnou volanou z rohu do rohu..
Šeptám ta slůvka jiná nemohu..
Že chtěla bych mít v duši pohodu..
Kráčet cestou srdečních hlaholů..
Do očí vlít odraz jiskřivého vína..
Do dlaní napsat, že nebudu už jiná..
Do duše vpustit křídla ptáků..
Do srdce horkost letního vánku..
A v proudu příštích dní..
S úsměvem na rtech..
Být nad věcí..
A s klidem na srdci..
ŽÍT...
Přečteno 295x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, vodnař, 0-0, Taog, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)