Zastav se
Zastav se pro lásku Boží,
prosím tě na kolenou,
nehraj si už s těmi noži,
mám v srdci dýku zlomenou.
Zastav se pro lásku mojí,
vždyť miluju teď duši tvou,
nebuď v světě levné zboží,
nebuď druhých ruletou.
Zastav se jak vlaky stojí,
na nádražích podél cest,
uvidíš jak ledy tají,
jak žebrák růže umí nést.
Přečteno 327x
Tipy 15
Poslední tipující: igniss, Danah, maena, labuť, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Lorraine, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)