Anotace: Tak to může dopadnout, když se člověk snaží něco napsat na vážné téma. Následoval záchvat smíchu, což u mě není obvyklé.
jak se věci mohou zvrtnout... a člověk tam je ani neví jak se tam octl :))
23.03.2008 20:05:00 | Já Esther Ruth
ST za originalitu, ale kdybychom měli jít až tam ... mno nevím, nevím, kam bychom to došli ... :o)
06.03.2008 13:12:00 | NikitaNikaT.
:-D hm hm .. náhodou , to je docelá vážna věc ...když pcelý dům nemůže spát a slyší malé mimnko řvát ... protože má větry
06.03.2008 12:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nechápu, proč zrovna tato báseň má tolik komentářů! :)
Jenom, to slovíčko pr... bych si dovolil vyměnit jako autor za spisovnější řiť. Děkuji za pochopení.
06.03.2008 12:15:00 | IvoMaria
WAYWARD mě předběh - zrovna sem tě chtěla varovat že možeš skončit na nepěkným místě... :o)
06.03.2008 11:54:00 | hanele m.