Právě teď . . .
Anotace: - LÁSKA V TOBĚ -
Sbírka:
Oáza
Snažím se marně
na nic nemyslet . . .
Právě teď
chtěl bych znát
jak vnímáš Ty
to úchvatné kouzlo
co po vteřinách vzlíná
. . . v Tobě . . .
pod Tvým srdcem
. . . někde tam . . .
právě teď
rodí se Tvůj malý
vlídný a přívětivý oceán . . .
. . . protože . . .
Láska je zázrak . . .
Láska je Bůh . . .
Láska jsi Ty . . .
. . . a snad i já . . .
(jak o tom mohu pochybovat)
Alespoň trochu
. . . jí chci . . .
pro nás všechny
. . . také být . . .
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Myrja, Pišák, mamina, Psavec, Lota, Lucie Teru, WAYWARD, just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)