Samota někdy tíží.
Anotace: Taky někdy pláčeš a nemáš proč?
Sám
Říkáš si třeba optimista.
Směješ se stále,zpíváš rád,
nikoho nikdy nezarmoutíš,
všem lidem chtěl bys srdce dát.
Však někdy,po dni plném smíchu
tě tmavá,tísnivá noc sevře.
Jsi sám a sám.Noc těžkých vzlyků.
Stále jen pláčeš a pláčeš.
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Caracol, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Borecká, Marfuša, Jabba_Hutt, Isabela - Easynka
Komentáře (4)
Komentujících (4)