Anotace: Dneska jsme na litratuře probírali Vítězslava Nezvala (poetismus) a měli jsme za úkol zkusit napsat báseň o jednom z písmenek abecedy. Já si vybrala písmenko "S"...
Radost, tu já dělám rád!
I když smutek svírá duši,
veseleji zkouším psát
koment, co Tvé básni sluší!
OMR= okamžité moje repete!
29.03.2008 02:51:00 | Kozoroh 1
"V" je jako Veronika,
která NIKYTU si říká,
píše básně lyrické,
české ba i anglické!
Svět jí romantikou voní,
seno jinak než-li koni,
ráda svoje pejsky má,
též si ráda povídá!
Svět je pro ni výzva velká,
snad z ní bude učitelka,
možná cos jiného zcela,
však co chce, to dobře dělá...
;oD
YPS=Your poetic "S" /OR/ Your pretty "S"?
12.03.2008 09:14:00 | Kozoroh 1
Vítamín S je kořením lásky,
když esko otočíš, dělá ti vrásky,
ptáme se po smyslu srdcí svých bolů,
tahnou nás do temnot, hloboku dolů.
06.03.2008 13:56:00 | Manik