Jsem....víc než si myslíte drahoušci..
Anotace: Ježiši co jsem mám sakra napsat, aby si to vůbec někdo přečetl? Mno.........
Jsem děvka z výprodeje,
jsem holka co furt kleje.
Jsem cukr a bič,
tak rychle mě znič.
Jsem tvůj řev,
i tvůj pláč.
Jsem tvá krev,
tak ukaž jestli na to máš.
Jsem tvé nahé tělo,
jsem tvůj zrychlený dech.
Jsem tvé zpocené čelo,
tak na památku mi tu něco nech.
Jsem ta,kterou dobře znáš,
jsem ta, kterou často nevnímáš.
Jsem tvé dobro i tvá zlost,
jsem vábivý nuselský most.
Jsem tvá ztrápená duše,
jsem ta, která ti do ksichtu rovnou fluše.
Jsem tvé světlo,
jsem tvůj stín.
Jsem to co tě zpátky na zem smetlo,
jsem víno všech vín.
Jsem všechno a nic,
co jen si přát víc?
Přečteno 328x
Tipy 22
Poslední tipující: Kapka, Inna Kawon, Azazen, WAYWARD, fuu, Anejet, Lota, Bžunda, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (11)
Komentujících (8)