je jako kluk,co vstoupil do zahrady
je jako kluk,co vstoupil do zahrady
Cesta starších - bílá i černá
kroky ve stínu - světýlka po cestách
Pro tuto chvíli je zastaven čas
umlkla temnota každého z nás
je jako kluk,co vstoupil do zahrady
Poslední na světě, sám se svým vesmírem
vědom své svobody, už se nevrátí k lidem
Není to dávno, co zemřela naděje
jen proto,aby svoboda mu vstoupila do děje
je jako kluk,co vstoupil do zahrady
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, C.alwen, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)