Vánoční
To před lety o vánocích jednoho roku,
já vypil jsem moc pivního moku,
O ten krásný den a to mi nikdo nevěří,
já přišel jako prase ožralý k večeři.
Rodina u stolu už nervozně zvoní příbory.
já se plazím a nemůžu se postavit na nohy.
Teď už to bude jenom k pobavení,
zbytek večera znám jenom z vyprávění.
Škrtil jsem stromek a řval mám tě Ty šmejde,
stará pak kříčí takhle to dál nejde.
Děti se bojí opilého taťky,
vztekle jsem pomočil pod stromkem dárky.
Vánoční pohodu a mravu narušování,
nadávky sousedům a hlasité krkání.
Usnul jsem nahý v chodbě u záchodu,
umím si pěkně uříznout ostudu.
Nenávidí mě rodina i celý dům,
Veselé Vánoce všem i sousedům!
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, GM, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)