rafaelovi /nejen/
Anotace: ... druhá vyjímka - taky rok 2008 ... a samozřejmě taky vzpomínková ...
Sbírka:
všem mým láskám
.
prolog
...dávno jsme tam
kde strachy zavírají oči
mezi našimi stíny
se klikatí cestička slov
a končí se vždycky na začátku...
.
**********************************
.
rafaelovi /nejen/
.
jméno archanděla
a víc nic...
zrezlý klíč od kostela
z rukou poběhlic
nikdo nevybírá
já a ty
prý nevíře vždy víra
šlape na paty
spolknout nejistoty
věřit dál
a ignorovat noty
cos falešně hrál
v sobě poklidíme
bude klid
zamlčet co je jiné
černé vybělit
jméno archanděla
dávný sen...
však dnes bych říkat chtěla
zas jen jméno jmen...
.
.
Přečteno 409x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, pejrak, Bíša, takova, Taog, maena, Lisa.Ginmi, HarryHH, Bean, just me, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)