jako...
Jako když hvězdičky na nebi svítí,
jako když neseš mi barevné kvítí,
jako když na stromku ptáčci mi zpívají.
jako když v bříšku mě motýlci šimrají,
jako když po tváři slzy mi stékají,
tak mě tvé oči pohledem svlékají.
Já nechci jiného, já chci jen tebe,
chci s tebou sledovat modroučké nebe.
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Belmon, a_tao, saddova, Norlein, jára spots, jesterka, Bean
Komentáře (9)
Komentujících (5)