Tulák
Zranený a nevinný čakal na odplatu
Zronený a dobitý našiel iba stratu
V jednej ruke palicu, v druhej mapu sveta
Prechádza sa bez cieľa, sem a tam si lieta.
Nikto nevie, čo preňho znamenalo veľa
či sa niekde jeho domovina skvela
Netušíme, odkiaľ je, prečo ide vpred,
nevieme či a aký v srdci nosí jed.
Znavený a tichý stál na kraji cesty
S nádejou a usmiaty zvieral mincu v pästi
Ja som stála vedľa, bez bázne či hany
Pre dobro človeka nejestvujú strany
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Sarazin Faestred, drsnosrstej kokršpaněl, fuu, lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)