Zajatie
Anotace: .......tak sa asi cíti každý občas....
Srdce búši
V dlani ho mám
Hodiny iba tiki taki
V tele ich počúvam
Snažím sa ujsť
Sňať masku z tváre
Nevládzem už
Slzy stekajú mi márne
Voda padá skalami
Buch buch buch
Som v zajatí štyroch stien
Som v zajatí svojho srdca
Svojho sveta sna
A tela
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Elouš, WAYWARD, just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)