Anotace: Dnes jen narozeninová, kterou jsem složil pro vnučku. Pokud by ji někdo chtěl použít, stačí upravit jméno.
Také jsem skládala kamarádkám k narozenimám básničky. Tahle tvá je moc povedená.
08.03.2008 18:50:00 | Rikitan
Pro dědečka Kateřinko
jsi nádherný kvíteěek
a básničku tu si schovej
je to hezký dáreček.
V budoucnu když si ji přečteš
na dědečka si vzpomeneš
pošleš mu pár pusinek.
07.03.2008 23:25:00 | s.e.n
S láskou napsal jsi verše
pro jednu hezkou princeznu,
tak ať štěstí ji provází tiše,
gratulaci také přidávám jednu...
06.03.2008 21:56:00 | Lorraine