Vzácná chvíle
Kolik
Kolik světel
Kolik světel září
Vzácná je ta chvíle,
Díva se do tváře..
***
Kdy
Kdy přijde zase
Tato vzácná chvíle..
***
Kolik světel
Zhaslo..
****
..Zítra uvidíme..
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)