tssss to já uš tě tam dávno mám .o))
(jasmínku taky..)
vystoupilas ze stínu
k milování a vínu
co piješ ze svých dlaní..
pokud je sem tam k mání..
07.03.2008 11:09:00 | Bean
Excelentní!!!!!! Nádherná!!!!!! Jestli něco opravdu miluju, tak to jsou Tvý verše... /šup do oblíbenejch/
07.03.2008 00:47:00 | Jasmin de Paris
láska věrná i nevěrná
každá své kouzlo má
je jak vosa dotěrná
na ústa když líbat tě má ...
07.03.2008 00:30:00 | HarryHH