Odměřování času
Zase odměřujeme čas
tikotem slunečních hodin
ruku v ruce
/cáry ušmudlaných hadrů
uložených za záchvěvem úsměvu/
snad se milujeme...
dost
za tou zdí oprýskaného citu
neslyšně - vrtkavě
rozvětveni do trýzně
lehkovážné rozmařilosti
s beznadějným výhledem
za kouřovou clonu
snad znovu probuzeni
osudovou nití
alespoň na chvíli
vybalujeme vyčpělou lásku
z kufru
zádumčivých rozpaků
poznačeni vlastními bolestmi
u kterých jsme nebyli
spojeni poutem
Kolik toho ješte vydrží
to lano společných ústupků
imaginárního společenství
.
.
.
snad milujeme se dost
abychom si
jednou odpustili
že dokážeme žít
i když nejsme spolu
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Noc17, cevert, Pavelpaja, Mango-Holka, Bíša, maena, stmivani.na.lepsi.casy, Bean, just me
Komentáře (4)
Komentujících (4)