PŘENĚŽNĚLÁ
Balím svou duši do něžností
něžnosti tvých souzvučných tónů
společného času myšlenkových souzvuků
souzvuků tolerančních patentů
odhaluji jemné záhyby tvých kliček
kliček nadbíhajícich mým
mým seberealizačním pocitům
pocitům čtyřnásobného zdvojení
zdvojení tvých citů mě decimuje
decimuje mé rozechvělé chlopně závor
závor tvé odmítavosti
sněženky
pohyby tvých převislých myšlenek
myšlenek obnažujících prostotu
prostotu opodstatněné nahoty citů
citů v trouchnivějící vějičce
vějičce tvých námluv a jak
jak kudlanka božská věříš
věříš v příšery svého nitra
nitra tvých zapomenutých zákoutí
zákoutí božského jha procítí
procítí česnekem upířích dní.
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Walentine, Verule, Aťan, NikitaNikaT., Bíša, její alter ego, estrellita, jedam
Komentáře (4)
Komentujících (4)