Šeptej mi ...
Anotace: ... došlo i na kliše ... a proč ne :))
Šeptej mi lásko
do oněmění
miluj mě prosím
do usínání
mám strach
z krásných zítřků
mám strach z žití
mám strach tebe míti
Šeptej mi lásko
jak se ti líbím
šeptej mi o tom
jak rád mě máš
zítra bude zas den
dobře víš
že budu tvá jen
Tak šeptej mi lásko
den co den
sladká slůvka jen
strach nepustíme k nám
lásko
šeptej
a miluj mě
jsem tvá druhá půlka
z doby Noemovy
Přečteno 352x
Tipy 30
Poslední tipující: stryc, Boleslava, Danah, embryo v hlave, NikitaNikaT., Bíša, ona, s.e.n, Severka, Roger, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)