Anotace: ***
Velmi hluboká a citová básenka. Jsi člověk citlivý, toužíš po lásce, něžnostech a citech, které zřejmě nejsou opětované, ... pak tedy pochybuji, že by Tě měl rád ... budeš se jen tárpit a potom ... až přinde úplný konec, možná s odstupem času, až nandeš někoho jiného, si řekneš, proč už to neskončilo dřív ... Vim, je to těžké, já to dobře znám, jaké to je lásku opouštět, dlouho to bolí a nepřestane do bolet do doby, než se někdo objeví. Vím, to, pač to zažívám.
10.03.2008 17:01:00 | NikitaNikaT.