Noviny
Anotace: Jenom krátká myšlenka
Směju se nad článkem o politice,
ne těm řádkům,
ne těm výrokům.
Směju se tomu, že každý chce měnit,
chce změnit něco, co už se mělo měnit dávno.
Teď se o něčem hovoří,
jako kdyby to byla novinka, ale to není.
Smích, který by měl být pláčem,
ale není.
Politika není lehká, ale neměla by být tam, kde je.
To pak nemá být politikou,
nemá být tak nazýváná,
ale je.
Tak, kdo jsem já?
Jsem svobodný člověk, občan?
Snad ano.
V dnešní době vražd, nenávisti,
říkám...
"Snad ano"
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: monys, NikitaNikaT., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)