Davidovi a Věrce
Anotace: Ahoj Davído, máš dneska narozky tak všechno nejlepší, užívejte a ať se Vám splní všechna přání....i všechno z téhle svatební básničky a Věrůůůš Tobě taky dodatečně všechno nej...
ON:
Jen zlehka se Tě budu dotýkat
tak jako vítr pohrává si s Tvými vlasy.
Podpírat Tě budu silně však
až slzy smáčí Tvoje řasy.
Chci abys byla volná jako na obloze mrak
a zhluboka mohla dýchat
a kdykoliv se přesto schoulit ke mně
a nikam nepospíchat.
Chci s Tebou plakat a chci se s Tebou smát
když oči Tvé se rozzáří
Takto Tě budu vždycky milovat
i zítra až půjdem spolu k oltáři
ONA:
Láska je modrá
láska je dar
láska je hodná
a je to i zmar.
Láska je nekonečný zázrak
a taky někdy zavzdychá
tak jak když růže červená
mou bílou kůži rozpíchá.
Láska je záhada, kterou s Tebou rozplétám,
láska je přátelství
to nejcennější co znám.
Láska je píseň zpívaná v duetu
láska je píseň, kterou zítra Ti dám.
Láska je život, kterým neprojdeš sám.
Ano, láska je požehnání,
které z Tvých rukou dostávám.
Přečteno 235x
Tipy 12
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, jedam, Robert Thomas, Fauna a Flóra, melebele
Komentáře (3)
Komentujících (3)