Zamyšlení...
Anotace: O sobě i o jiných...
Já otevřel knihu osudu
na straně padesát sedm
a podlehl jsem přeludu
že nikdy nepodléhám svodům.
V životě každý člověk chybuje
ač tolik bráníme se tomu
a potom pozdě běduje
a utíká schovat bolest domů.
Tak není žádného návodu
jak žít a jednat správně
přec každý chtěl by jen pohodu
a při bolesti se vrací k mámě.
Když mládí už dávno ztraceno
a né život a jen přežívání
když osudu vše zplaceno
pak zbývá jen to umírání.
Maje za sebou půlku života
tak přec chci žíti dále
I když mi osud život zamotal
já ve štěstí věřím stále.
Vladyka 08 001
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)