lilie

lilie

Anotace: bez naděje

Srdce má úder hromu,
rty jsou suché
jako kůra stromu
a tělo se chvěje bílé
jak sníh
Zvadlá lilie
ztratila smích
Naděje odhodila
růžové brýle
Zastudila
prázdná chvíle
a touha
barevné má vlásky
jako duha
Jen prach dusí
Vědomí
a duši zavírá
bez lásky
do špinavé plenty
Svědomí
teď právě světlu
zaplatilo alimenty
Autor laura3, 07.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel