Půlnoc
Poslední hodina odbila,
Místní tuláci, našli si střechu.
Naposledy, dívám se na nebe,
Minuta zbývá k odletu...
Poslední život, už usnul,
Nikdo nechtěl v té tmě stát.
Nikdo nevěděl, že je úplněk,
tak nádherný, zbytečno psát.
Hejno vran, pod mostem skládají svá křídla.
Jak motýl s čepicí, kterou se zahřívá.
Minuta odbila, odlétám pryč,
v poslední vteřině spadl mi klíč.
Ke štěstí a krásným vzpomínkám,
nikdo mi ho nevrátí, také už usínám...
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Onqa, Duhová
Komentáře (0)