Jen si tak přemýšlím...
Anotace: Snad ani není co dodat?!
Někdy cítím se tak stár
ač mladým chci být stále
nevím kolik zbývá ještě jar
ale žít je třeba dále.
Tak život kvapem běží
a vrásek břibývá
tomu zabránit jde stěží
když sil kvapem ubývá.
Osud či náhoda
jak doposud jsem žil
tak někdy je pohoda
jindy raději bych pil.
Za půlkou života
a není vše jak bych chtěl
a zas přijde sobota
a já s někým bych býti měl.
Ač osud společný
tak sám se cítím stále
někdy jsem netečný
někdy dám smutku vale.
A smutek na duši
pak radost překryje
a nikdo netuší
jak má duše bojuje.
Vladyka 08
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: malá a šikovná, takova
Komentáře (2)
Komentujících (1)