Dnešní večer
Už pomalu usínám a očka zavírám,
na dnešní večer, ráda vzpomínám.
Avšak mám přítele,toho mám ráda,
trapná to věta je-chci tě jako kamaráda.
Máš v sobě něco, co nebezpečně láka mě,
avšak nechci ti dělat žádné naděje.
Sama zmatená sem, v posteli ležím,
zda usnu teď, opravdu nevím...
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka
Komentáře (0)