Výborné...W.O.K.O. BERE!!! (Omlouvám se za trošku infantilní fórek, divil bych se, kdyby ho přede mnou ještě nikdo nepoužil..:-)
17.06.2008 13:55:00 | 6thSun
opravdu moc pěkný nedá se říct krásný, protože slovo pěkný mnohem líp vystihuje tu jemnost a mládí (pokud se nad svými slovy později pozvracím stejně nebudu litovat *zubatý úsměv*)
14.03.2008 17:00:00 | DIDADA
věci by se neměly nechávat dlouho ančatý, mohly by se zkazit. Skvělá, tleskám, a ty čísla... inspirace by Bukowski opět? :)
10.03.2008 20:12:00 | prostě Zuzana
Strouhla to přes mý srdce...a kolik toho znamená, jen takový maličký, prchlavý okamžik, že...
10.03.2008 19:11:00 | Veru
je to super... ty ale asi to nechápu. jako chápu, ale asi nevím cos tím chtěla říct... nebo to vím? ja sama nevím... každopádně to vypadá zajímavě=)
08.03.2008 16:15:00 | jaňa