Anotace: dočetla jsem právě jednu knížku .....a musela se z toho trochu vypsat ......
/...no tak pes to vážně nebyl :-D/ ...je to Dymphna Cusack a knížka se jmenuje - jak jinak - Nedovol mi odejít ...
10.03.2008 12:35:00 | pavlis
Napadl mne Hvízdavý Dan, ale tam byl Bart divoký černý pes, jeho druh a přítel..
Jinak je to moc pěkné...
09.03.2008 23:41:00 | Kozoroh 1
Remarque to vážně není ....ale to nemění nic na tom, že to je moc krásná knížka .....I když se špatným koncem...:-(
08.03.2008 13:48:00 | pavlis
Páni, jejda ... až slza skápla z mých očích, na zem, kde se roztříštila ... Moc hezky napsané, všecko dobré, jen konec smutný ...
08.03.2008 08:57:00 | NikitaNikaT.
Připomíná mi to Remarquea....slzu v oku zamáčknouti bylo nutno...krása...
07.03.2008 22:38:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková