v bouři hořím.
v kouři... v moři obřím. -> to mi vadí, to mi přijde už moc přerýmovaný
...prodal své city, štěstí, lásku
život na provázku
přestřiženém
kam se ženem
když eden už je za námi?
tahle část se mi líbí moc, pro změnu :o)
22.09.2008 22:25:00 | hanele m.