hlasy

hlasy

Anotace: ...

hlasy plynou oblohou
z nás nikdo neslyší je
pár lidí přec zaslechlo je
však odpovědět nemohou

v temnu za mřížemi věží
jsou prý velmi nemocní
vždyť uslyšet nic nemohou
když tu mrtvé ticho leží

to že nejsou ještě hluší
jen potají jim závidíme
každý z nás by to rád slyšel
srdce , že mu ještě buší
Autor milan nov, 08.03.2008
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, just me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel