Odhalená
Zkoumáš mě a znáš,
můj Pane.
Necháváš se trápit mojí nedůvěrou,
když se mé pocity spolu perou,
rovnou se rouhám.
Bezedná studnice omylů.
Hloupá hledačka lží.
S pevností křídel motýlů.
Zkoušet vše, co se smí.
Zkoumáš mě a znáš,
a vidíš do mě.
Dovoluješ mi vzpírat se
Tvé vůli.
Tvým pohledům uhýbám,
a přece,
i když nerada, se odkrývám.
Pohled do sklenice
špinavé od mnoha dlaní.
Sepsání petice
za vroucné milování.
Zkoumáš mě a znáš,
a každou vteřinu rád mě máš.
Přečteno 265x
Tipy 22
Poslední tipující: maena, Lukáš Rymeš, Martinecka23, Bean, s.e.n, NikitaNikaT., Psavec, Danah, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)