první sloka mi vyrazila dech... a ty další mi zůstaly klečet na hrudníku, aby se mi náhodou nevrátil... takže si ho vykupuju zpět kliknutím na tip :)
25.03.2008 20:16:00 | drsnosrstej kokršpaněl
.. tak mě napadá, že často slýchám o tom jak je každý jiný, jak nechce zapadat do masy společnosti, ale pravdou je že jen u mála a mála z nás je to skutečnou pravdou ... že je opravdu jiný uvnitř, ve své duši ...
18.03.2008 08:32:00 | vapiti