Mají nás za blbce, někdy oprávněně...
máme je za gaunery, zcela oprávněně!
***
Jiří senior
24.03.2008 21:20:00 | j.c.
Po tom co vím, musím říct, že je to fantasictky napsané.
(Olalá Věrko, to že jsem víc než skvělý milenec si dám na rozradostněnou nástěnku srdce! Jdu si to párkrát zašeptat :-)
A není za co děkovat, velice rádo se stalo. A snad se i stane ke spokojenosti všech)
20.03.2008 11:43:00 | smudlinek
No, asi bychom to měli dát vedle sebe, aby ty souvislosti byly naprosto evidentní. Proto jsem napsal povídku, protože těch emocí a pocitů bylo jen na báseň nějak příliš ;-)
09.03.2008 00:38:00 | G.P.
Mrknu na tu povídku, k této básni nevím, co napsat, mám tak trochu smíšený pocit, možná jsem ju zcela nepochopila.
08.03.2008 17:49:00 | NikitaNikaT.
***úzký svět...
všechny jsou úzké..
protože musíme utíkat ;)
08.03.2008 15:39:00 | Zamilovaná do nezamilované doby