Barvy Ameriky
Anotace: ..spíše jsem uvažovala než básnila.. z dnešního pochmurného rána ..
Modrá
jako Obloha
a jako Oceán
Zelená
snad jako tráva
spíše však jako Plíseň
/uvnitř dnešních lidí/
Žlutá
jako Slunce
tak nedosažitelně daleko
/co je pro dnešní dobu „daleko“?/
Hnědá
jako hlína
která téměř žádná již nezbyla
Červená
jako červánky
předzvěst další vraždy
/ve vzduchu je cítit pach krve/
A nakonec ..
Šedá
Barva betonu
jenž všechnu tu krásu
pohlcuje
/a pohltí/.
Bohužel..
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Namine, Vlk v rouše, brooklyn, Notorhead, just me
Komentáře (3)
Komentujících (2)