Anotace: Tohle je moje první básnička :D myslim že nepovedená, ale někde se začít musí ne???:-P
První báseň, první rým,
pocit, žes to zvládla,
to poznáš, i já už to vím,
to pozná přece každý,
pak sklouzneš do
nekonečné fantazije navždy.
08.03.2008 15:31:00 | SWEET13