Anotace: nemám, co dodat
jo, znám ten pocit ...
ale pro něj to může být jako vězení ...
láska potřebuje i odstup,
když ono se to radí tak lehce
ale žít a dokázat to jde někdy tak težce
10.03.2008 17:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Jak feťák na první lajnu - to je opravdu přesný přirovnání...
09.03.2008 10:02:00 | Michael František
...jak fet´ák na první lainu...tak to vydá za samostatnou básen´ začátek , co by jím nepohrdnul
snad nikdo z dnešních básníků . pro začátek své nové básenky ...Jirka
08.03.2008 18:02:00 | kavec